Najnovšie recenzie zo sekcie Kulmy
Kulma vlasy uchyti a viac nepusti. Vlasy som musela odstrihnut....nikdy viac a obchod moju recenziu nepridal.
Neskutočne krásne kučery za par sekund ;)
- lahky do ruky, dobra manipulacia, jednoducha obsluha
- urobi krasne vlny, ktore dlho vydrzia,mozem len odporucat
Maximalna spokojnost, myslim si, ze cena je primerana, danej kvalite. Skutocne vytvori krasne vlny za kratky cas, ktore dlho vydrzia, neposkodi vlas.
Tento produkt mozem len odporucat, kazda z nas s nim velmi rychlo a jednoducho dokaze urobit nadherny uces ci bezne nosenie, alebo na oslavu :-)
- nastavenie velkosti trojkulmy
- moznost vytvorit 4 typy vln
- oproti inym trojkulmam je lahka
- jednoduche ovladanie
- lahka, za dobru cenu
xyz
Vyborna kulma, splnila ocakavanie.
Robí pekné prirodzené vlny, vlasy sa po kulme nešmýkajú
Normálne spokojný
- Dlho trvá kým sa urobí vlna
- Rýchlo spadne uces
Super výrobok.
- nízka hmotnosť
- ľahká obsuha
- nedokonalé kučery
- malé pramene
nedoporučujem.
Určite sú vhodnejšie produkty od konkurencie napr. babillys, orava.
Veľmi dobrá kulma ktorá natočí vlasy a veľmi dlho držia kučeravé. Kucery sú take stredne veľké. Jednoducho sa s ňou pracuje. Keď sa človek naučí ten správny smer natáčania tak to ide samé. Veľká spokojnosť mám už druhu doma. Tu prvú mám už 5 rokov.
Kulma je super má nastaviteľnú teplotu, ľahko sa s ňou manipuluje. Pre mňa je trošku ťažká, ale inak sa s ňou pracuje fajn
Super, vlnky pekne držia.
- Trochu maly sortiment
Rychle zohriatie, setrna k vlasom. . Vsetko ok. Odporucam . Pomer cena a kvalita ok.
Robí pekné lokny
Velmi slušná
- odporúčam, stačí 3 krát prežehliť a výsledok vidíte. Žehlička má viacero funkcií, čo je oceniteľné. Som veľmi spokojná
Zobrazujem 321 - 340 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...15 16 [ 17 ] 18 19...25 Ďalšie »