Najnovšie recenzie zo sekcie Kulmy
- Všetko čo je v popise sedí...
spĺňa účel... krásne lokne aj na odolných vlasoch...
Splnila co som ocakavala
- Som spokojna, produkt funguje ako bolo popisane
super pekne upavi vlasy
- Praktická, pekne a rýchlo robí vlny a tvar vydrží dlho, kučery nespadnú
Spokojnosť. Kulma robi krasne vlny,ktore vydržia niekolko dni.
- Veľmi pekne kudrny.
super vlnky robí táto kulma,rýchlo sa nahrieva, dobrá cena, odporúčam
- Rowenta So Curls CF3710F0 kulma je výborná , vlnky držia dlhšie ako s normálnou kulmou , končeky sú pekné natočené
- Mohla by byť trochu ľahšia, na začiatku to necítiť , ale ku koncu natáčania začína byť ťažká.
Kulma je perfektna
OK, zatiaľ funguje
- Dobrá cena
- Funguje,ako má
Výhoda som spokojná tovarom výborný produkt odporúčam
- este neviem, zatial nevyskusane
- Neviem ohodnotit, je to darcek
- Kulma je naozaj luxusná, dobre sa s ňou pracuje.
- Mala som obavy, či je vhodná pre moje vlasy - veľmi tvrdé, suché a kučeravé takmer po pás. Kulma si však s nimi poradila, len treba ísť po menších pramienkoch. Chcela som pre zmenu mať pekné uhladené kučery, keďže tie moje pôsobia strapato. Keď mám svoje vlasy veľmi krepové, s kulmou si urobím peknú kučorku, tam, kde treba. Keďže moje vlasy sú veľmi ťažké, na druhý deň ostatnú už len väčšie vlny.
- Cena je na kulmu fakt vysoká, dúfam teda, že za tú cenu bude aspoň dlho slúžiť.
- Takto upravené vlasy sa viac mastia - ale to nie je problém kulmy, samozrejme.
Kulmu by som určite odporúčala, myslím, že z ponuky, ktorá je na trhu je toto najväčšia bomba. Používanie je naozaj jednoduché, nehrozí žiadne popálenie, design je fakt premyslený. Zatiaľ som spokojná, už mi len chýba niekto, kto by ma chodil kulmovať :))
Vlny dobre nedržia
- Jednoduchá manipulácia s výborným výsledkom.
- Ľahká a efektná úprava vlasov
Úprava vlasov so žehličkou je pomerne náročná, hlavne vzadu, ak nie ste kaderník. Táto samo navíjacia kulma vám ušetrí námahu, po dvoch pokusoch to zvládne aj menej šikovná baba, rozhodne odporúčam!
Konečne kulma,ktorá robí nádherné vlny podľa predstáv :)
Zobrazujem 281 - 300 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...13 14 [ 15 ] 16 17...25 Ďalšie »