Najnovšie recenzie zo sekcie Kulmy
- kvalita za dobrú cenu
- dizajn
- pekné vlny
Moja prvá kulma po 40ich rokoch :). Kupovala som na základe recenzií a nesklamala. Okrem krásneho dizajnu, je fakt skvelá. Nie som veľmi zručná, čo sa týka účesov, ale s touto kulmou som to zvládla. Po zapnutí sa nahreje naozaj takmer okamžite, teplotu nechávam na nastavených 170°. Mám jemné vlasy po bradu, takže natočenie mi trvá cca 10min a účes vydrží 2-3 dni. Neverila som, že aj ja raz budem používať kulmu a stalo sa.
Kapacita batérie: 5000 mAh : doba nevyhovujúca na úpravu účesu.
- Ľahká manipulácia, rukavička aby ste sa nepopálili.
Verk troj JJ-928
Pridané: 29. februára 2024
(naposledy upravené 29. februára 2024)
Zakúpený v Priceorcan
- Vôbec nefunguje
- Dobrá cena, kulma splňa požiadavky
- Mám krátke vlasy, kulma mi vyhovuje, je ľahučká a Dobre ovládateľná.
Produkt splnil očakávania.
Kliešte na vlasy slabo priliehajú
- Nastavovanie vĺn
- Nič ma nenapadá
- Super kulma,aj na ťažké,husté vlasy
- myslela som si že je aj na krátke vlasy, ale nie, vôbec a hneď som sa aj popálila na hlavu. bolo by potrebné mať k tomu niečo viac na zachytenie vlasov ako je rukavica, napr. ako bývalo na kulmách, že sa vlasy uchytili na kulmu
Lahke pouzitie
Výhody: bez zvuku, vyhladzuje, upravuje neposlušné vlasy
Nevýhody: netvorí objem vlasov
- Dostupná cena, kulmuje dobre.
- Rýchlosť vytvorenia kučier
Mám veľmi husté a ťažké vlasy a preto tento výrobok nie je vhodný pre mňa Škoda.
Reakcia značky Philips
Dobrý den, Jano, děkujeme za recenzi.
Mrzí nás, že s automatickou kulmou nejste spokojena.
Kulma je vhodná i pro husté, těžké vlasy. Tento model kulmy navíc pojme 2x více vlasů najednou.
Pokud vám výsledky úpravy za pomoci kulmy nevydrží dlouho, můžeme doporučit využít stylingové přípravky, které podpoří trvanlivost výsledného účesu.
Přejeme pěkný den.
Tým Philips
- všetko v poriadku
- treba čítať návod, s druhej strany ťahá
- možnosť oboch strán točenia
- možnosť viacerých sekúnd
- je trochu ťažší
celkovo produkt odporúčam robí to načo ho treba
- Perfektná kulma vlnkovač dajú sa urobiť 4 štýly vĺn,6 nastavení teploty,vlnky držia dlho je to topka odporúčam
- Je super že má toľko nastavcou
Spokojna s vyrobkom aj cenou
- 100%spokojnost
Zobrazujem 61 - 80 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...2 3 [ 4 ] 5 6...25 Ďalšie »